tel. 0571-262522
info@dekribbe.nl
Volg on op Twitter volgons

Varen op de IJssel

vaartocht

Samen met Hanzestedensloep biedt Museumcafé de Kribbe verschillende lunch- en vaararrangementen op de IJssel. U wordt ontvangen met koffie en gebak in de Kribbe, maakt een korte wandeling naar de IJssel waar u wordt opgewacht door een of meerdere sloepen van rederij Hanzestedensloep en kunt genieten van een maritieme blik op de prachtige IJsselvallei. Na de boottocht kunt u genieten van een heerlijke biologische lunch bij Museumcafé de Kribbe.

Download informatie in PDF

Exclusief terras

Achter_1_juni_2010Het sfeervolle, vrijgelegen terras aan de achterzijde is op aanvraag beschikbaar voor groepen. Onder het bladerdak van de oude walnotenboom kan men genieten van een prachtig uitzicht.

Wandelen en fietsen

WegwijzerDe IJssel staat bekend als een van de mooiste rivieren van Nederland. Wie de Kribbe bezoekt zal het daar zeker mee eens zijn. Aan de ene kant van de IJsselvallei ligt de landgoederenzone en de Veluwe, aan de andere kant de Graafschap en Salland.

Lekker eten en drinken

Detail_dorssledeBekijk de menukaart en ontdek de gerechten van de Kribbe. Voor groepen biedt De Kribbe diverse buffetten.

Streekprodukten

Tarwemolen_1De Kribbe voelt zich verbonden met de streek en duurzame landbouw. We streven ernaar onze ingrediënten zo veel mogelijk bij lokale en biologische leveranciers te betrekken. Museumcafé de Kribbe is lid van de Veel Luwe een organisatie ter promotie van Veluwse streekprodukten.

Lunchtafel

Broodjes_van_BenWebVoor groepen vanaf 6 serveren wij
een lunchtafel (op reservering)